abort!

Under gårdagens Applied Ethics lektion disskuterade vi abortens vara eller icke vara, och det var på fullaste allvar personer i min klass som sa att abort skulle vara helt förbjudet. Hmm!? vad tycker vi om den inställningen egentligen, jo riktigt onice, klart som fan de ska vara helt fritt att göra abrot!!!

Peace

fan vad jag hatar de!

såhär på äldre dagar har jag själv börjat inse att jag är en katastrofal förlorare, det skandinaviska inomhusfotbollslaget som jag pratat om förut spelade sin första match idag, vi förlorade med 5 - 4 ( två mål från linus högerfot) men fy fan va tråkigt de är att förlora, även om de bara är på skoj, hatar de!!

nu blir det nog en studie natt så vi kan gå på ett tidigt midtermbreak=)

Peace!

tisdag

här är det nu tisdag morgon och kl är tjugo över nio, jag har redan hunnit med att äta frukost och varit på gymmet=). så hur ska jag spendera resten av dagen, jo först och främst blir de e dusch och en rakning=), sen blir det att gå till skolan i en timme sen blir det en eftermiddagn först full av studier sedan full av futsall=), alltså inhomhus fotboll, ska bli riktigt kul jag Nicklas och ett gäng danskar har startat scandinavian alliance=). Kommer bli hur kul som helst=).

Peace

seriös!

kl är nu halv nio och jag har precis satt mig i biblioteket=), hur seriös får man inte vara på en skala=). och det sa tilläggas att jag egentligen inte börjar skolan förens kl 1=), stjärna i kanten kanske=)=)

gårdagens match var också en stor besvikelse, torsk med 6-2, men lyckades göra mål ännu en gång... men fan va tråkigt det är att förlora...

Peace

varför inte liksom

Har precis fått en lektion i hur man rullar en joint av min Amerikanske rumskompis, och det ända jag säger är varför inte liksom=)

Peace

utelåst

de e ju skit kul att vara utelåst från lägenheten, skiit kul verkligen, har ingen telefon ingen pengar på mig ingeting, vad fan ska jag ju göra, och om jag hörde rätt i morse så kommer mina rumskamrater inte tillbaka förs typ fem i eftermiddag, de e ju liksom 3 och en halv timme kvar, suck suck de passar inte riktigt in i planerna för denna dag...

Peace

inköp

Gårdagens lilla shoppingrunda slutade i en nikon d60 med extra linskit nytt hårvax ohc påfyllning av pengar på mobilen. En Riktigt bra dag, nu ska jag bli den där jobbiga killen som alltid går runt med en kamera i handen och fotar allt och alla=)=).

Nu är det dags att gå till gymmet sen så är det förhoppningsvis ed dag av stuidier=)

Peace

inspiration

varifån sk man nu hitta inspirationen att skriva något vettigt?

kan i alla fall berätta ikväll är det fifa kväll hos mads (från norge) sen e de troligtvis utgång=). och imorgon ska det brännas jävligt mycke deg. nya kamera för det första sen ska vi till typ Nya Zeelands största outlett så då vet man ju aldrig vad som kan hända=)

men nu är det dusch och rak dags sen e de mat som gäller=)

Peace!

bakfylla??

om man kan bli bakfull på att bara dricka förmycket mjölk och den äckliga drinken så e fan jag de idag, huvet värker, magen protesterar och kroppen i allmänhet änger inte riktigt med.

Hur ska denna dag sluta?

Peace

usch!

fy fan vad med och spela "öl spel idag" inte för att de blev någon öl eller någon annan form av alkohol för min del så blev det en liter mjölk, sen tyckte dom andra att de var lite för tråkigt, vad gör man då, jo man blandar något riktigt äckligt, och lyssna nu på detta.

soja
appelsinjucie
sweet chili sås
mjölk
coca cola.

Å herre min gud va äckligt det var, fick både mag och huvudvärk efter att ha druckigt de. något liknande kommer jag inte gå med på igen...

Peace

Jason Mraz


Pappa.

tänkte passa på att vara den första att säga grattis med tanke på att det redan är den 18 här=), så grattis Pappa, du blir mer och mer gubbe för varje dag=).

Peace!

första uppgiften avklarad.

Idag hade jag och min grupp presentationen om gerilla kriget i Colombia, de gick riktigt bra faktiskt=). känns om att slutet på förra veckan och starten på denna kan få tiden att flyga förbi så att jag kan få lite ledigt snart, även fast de e riktigt slappt liv att plugga:P.

nu är det ett besök på gymmet som gäller sen är det bara börja med all informations sökning på nästa uppgift=).

Och god morgon där hemma=)

Peace!

bibblan

hur seriös är man inte, börjar egentligen skolan kl 1 idag men sitter redan nu i biblioteket och arbetar, är till och med lite imponerad av mig själv=)

Peace

2-1 vinst

denna söndag har än så länge varit riktigt bra, gick upp imorse käkade frukost sedan iväg till dagens match, borta mot xterminator idag igen, förra gången vann vi med 3 - 1 då hade vi fullt lag plus två avbytare, idag hade vi 9 spelare, alltså 8 utespelare och en målvakt, från första spark till sista, ändå lyckas vi vinna med två ett efter två mål i första halvlek av, ja oj de va ju jag som gjorde båda, 2 - 0 målet är förmodligen det snyggaste denna serie har sätt för till och med motståndarna kom fram och klappa på mig efter målet=).

Nu hoppas vi att studierna under eftermiddagen flyter på så veckan kan avslutas bra=).

Hoppas ni alla också får ett bra avslut på veckan=)

Peace

Laktos

Fy fan har fått i mig alldeles för mycket laktos dom här senaste dagarna, magen börjar säga ifrån på riktigt nu...

Peace

Bra dag!

har varit effektiv hitills idag, upp 09:30, ner till gymmet bli medlem, gymma i typ 45 minuter, hem duscha, äta sedan ner på stan, varmchoklad gjord på sojamjölk på starbucks, ny t-shirt inhandlad, gick förbi en butik med väldigt bra priser på systemkameror ( de rycker lite i shoppingnerven). Sedan förbi foodtown, handla laktosfri mjölk, hu är jag tillbaka på mina sex och en halv kvadrat redo att studera=).

Peace!

fy fan!

inte varit ute i friska luften på hela dagen idag, alldeles för mycket mat i magen, nu är det fan dags att gå å lägga sig och hoppas på att det inte kommer typ en meter regn imorgon igen=)

Peace

bra gjort!

dagen, tidigt start, eller tidigt för att vara student 09:00, föreläsning i applied ethics, idag pratade vi om företags sociala ansvar, inom etik området förstårs. sen var det raka vägen hem hämta datorn ner till biblioteket och börja studera, jag har fått uppdragat att skriva historik delen av grupparbetet. Rätt nöjd med de valet, behöver man inte tänka och analysera så mycket utan bara hitta all information och få ner den på papper=). Sedan tre timmar föreläsning i War and Peace om vägen till fred, vad som krävs och lite sånt (så sumerar man en 33 sidor lång PP presentation), efter de raka vägen till fotbolls träningen, dominerade som vanligt;). har precis fått lite mat i magen (Pasta carbonara) nu är det en lång och skön dusch som gäller sen ställs siktet in på lägenhet 8F, där danskarna bor efter det är det utgång som gäller. Ska försöka orka vara med längre än till elva denna torsdag=).

Planerna inför morgondagen är, plocka undan, damsuga, tvätta, plugga och förmodligen en pinings match som nu börjar bli standard på fredagar=)

hoppas ni får lika mycket gjort denna torsdag som jag har fått=)

Peace

det går fort ibland

För att göra en ganska lång historia kort så ska förre ordföranden för AUT football åka till Thiland i 6 månader, därför behövs det en ny, idag hade stora delar av spelar skaran och vald till ny ordförande blev jag. Kul att man är omtyckt bland spelarna och en fin titel är ju aldrig fel liksom=)

nu ska jag gå å sova hoppas ni har en bra dag där hemma=)

Peace!

Stjärnstatus.

AUT Football kör först till kvarn får först mala, varje tisdag sickar dom ut mail, och dom 16 första som svarar får spela. Det gäller numer inte för mig, efter ett bra surr med klubbens president så kan jag nu räkna med att spela alla matcher jag kan framöver, utan att behöva svara på något mail eller något liknande. Det är vad jag kallar stjärnstatus.

Peace!

vilken eftermiddag=)

riktigt bra Möte med War and Peace gruppen, pinigs uppvisning i världsklass, middagen serverad, ett trevligt samtal med en underbar människa och Public enemies sedd.

dagen kan inte bli bättre på denna sidan jorden=)

Hoppas ni alla får en lika bra eftermiddag som jag=)

Peace

studentliv

Sitter på mina 6,5 kvadrat meter, äter gröt och dricker soja mjölk. kan det bli mer studentliv, jag tror fan inte de=).

Peace!

ja du!

Dagens pingis match avslutad och vunnen, mat i magen, vad ska man göra resten av kvällen då? studera kanske, eller kanske en film, eller prata med någon där hemma? eller helt enkelt göra sig i ordnign lägga sig i sängen och läsa sin bok. värdsliga problem dehär...

Peace

Ny vecka nya möjligheter

Idag är det måndag, skolveckan börjar om ca 1 och en halv timme, förkylningen lyser med sin närvaro men inte gnäller jag för det=). Ska träffa min grupp idag för att se hur vi ligger till med grupparbetet för att förhoppningsvis mötas upp imorgon igen och skriva ihop det mesta=). Annars känns det som att jag kommer vila från fotbollen imorgon och kurera förkylningen så jag slipper dras med den allt för länge och sen på torsdag är jag och Nicklas bjudna på förfest hon danskarna ( Mikael, Mikael och Mikkel). kännas som att det kommer bli en bra vecka.

Hoppas alla därhemma också får en bra vecka=)

Peace

Vinst

Idag var det match dag, solen sken, blåsten låg på lite för hårt för min smak men gräset var nästan bra=). med nummer 9 på ryggen och en plats som offensiv mittfälatare var succsen en självklarhet idag=). som hjärnan bakom allt offensivt spel och med ett mål i protokollet bidrog man väl med något=). Nu har jag fått mat i magen så det är dags att forsätta studierna kring det Colombianska inbördes kriget, känns som att det har varit och kommer fortsätta vara en bra söndag=)

Peace!

FARC.

Varför håller dom egentligen på som dom gör, det är frågan som ska besvaras under morgondagens studier, nu är det dags att titta på lite one three hill och kurera hostan.

Peace.

Bilder

Nu ligger det bilder från helgen på det fantastiska hemsidan facebook.com. För er som inte har tillgång till facebook eller bara vägrar får jag tyvär ursäkta, det väldigt långsamma internet stoppar mig från att lägga ut några bilder här på bloggen.

Hoppas ni har förståelse=)

Peace

Waiheke

Till och börja med ska jag be om ursäkt för felstavningen i det förra inlägget, stavningen som ni ser ovan är den rätta.

Men dagen då, hur var den, jo den var lång, solig, rolig och nästan helt felfri skulle jag säga=). gå upp käka frukost klä på sig och be ge sig ner mot färjan, en 34 minuter lång båtfärd till Waiheke Island där dom första 45 minuterna fördrevs på en bänk i solen med en extra stor varmchoklad=). Dagen fortsatta med en buss färd (buss chaufförerna i den här stan kör som riktiga idioter) till Palm beach, en otroligt vacker strand med en baldning av klippor och sand. Stranden låg inne i en liten vik dit inte en sekundmeter vind kom, både skönt och vackert dagen fortsatta med ett kortare depåstopp vid en mataffär, laktos fri mjölk och kakor för mig=). Efter det fortsatta bussfärden till nästa strand, Onetangi beach, nu pratar vi strand där man knappt ser var den tar slut full med kritvit sand, solen var fortfarande med oss och vinden höll sig fortfarande borta=). Dagen på Waiheke avslutades med ytterligare en varmchoklad på the front beach Café innan dagens sista och värsta bussfärd påbörjades tillbaka mot färjan som tog oss tillbaka till fastlandet=). I det stora hela en mycket trevlig dag=).

Nu är det bara middag och plugg om det colombianska inbördeskriget som gäller resten av kvällen=)

Peace!

Whahiki

Dit ska jag tydligen idag, fråga mig inte var de ligger eller vad man kan göra där jag vet bara att jag ska dit=)

Hoppas ni alla sover gott med tanke på att kl är 00:10 hemma i sverige=)

Peace

Dubbel

Idag kom den ultimata utmaningen, två Kineser utmanade mig och niklas på bordtennis och gud vilken omgång dom åkte på, vi visade att J-O och Persson var minst två nummer för stora idag, 3-0 i set, överkörningen var total.

nu kan man sova gott=)

Peace

Första uppgiften

Nu har vi fått våran första uppgift, jag och min grupp ( som män så länge verkar rätt skön) ska hålla ett halvtimmes lång seminarium om inbördes kriget i Colombia, mellan den Colombianska regeringen och någon form av rebbelgrupp. Så ni kan ju bara gissa vad jag kommer göra i helgen.

För övrigt kom jag precis hem från fotbollen precis nu, självklart var man lika dominant som vanligt:P.

Och för att få vara lite gnällig har jag åkt på någon jävla hosta som vägrar ge sig, kanske skulle försöka att göra något åt den...

planerna för kvällen är middag i 5C sen ladda mentalt för em morgondag fullpackad med stiduer, måste bara fylla på cola förådet så man orkar hålla igång hela dagen=)

Peace och hoppas ni alla får en bra dag=)

Vilken kille.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5583653.ab

Vilken kille det är det ända jag säger=)-

Peace

Immanuel Kant

Behöver jag säga något annat än det Kategoriska imperativet, nej de behöver jag faktiskt inte, ibland är det ganska jobbigt att läsa en kurs där det inte finns något rätt eller fel, bara olika moraliska ståndpunkter.

Men samtidigt kan det ju vara skönt att aldrig ha fel=)

peace

Kakor och Cola

Kakor och Cola, nu är vi redo för kvällens studier=), ser nästan fram emot att börja läsa mina war en peace papper=)

Peace

En liten Iakttagelse

Precis utan för mitt fönster håller dom på med något form av byggprojekt kring trotoarerna, men det roliga är att alla byggnads arbetare jobbar i "vanliga" byxor, vissa kör jeans vissa kör mjukisbyxor andra kör chinos. Väldigt intressant kan jag tycka och väldigt emot den svenska blåställs modellen.

Peace

Cola maskinen

Cola maskinen nere i lobbyn där jag bor lurade mig precis på 3 dollar, fy fan nu är hela kvällen förstörd. Bara att gå å lägga sig istället.

Peace och god natt!

Laddar

Ligger redo för en skoldag fullt med nya utmaninger och nya möjligheter att lära sig saker, känner mig riktigt taggad på att ha samma lärare i fyra timmar denna måndag eftermiddag också, skit kul ska de verkligen bli=).

Peace!

Idag

Vaknade "imorse" kl tio över två, går upp för att göra frukost, men inte brhövde man göra de. För min snälla rumskamrat Monique hade gjort pankakor så det räckte till mig me, hur NICE är inte de=).

Efter den otroligt goda frukosten har jag städat och plockat undan på mitt rum ( mina otroligt stora 7 kvadrat), det är ett mirakel hur stökigt det kan bli :P.

Men nu är det dags att ta sig i kragen och studera hela dagen, shit de rimmade ju till och med, haha.

Ha en bra dag!

Peace

Lördagen

Dagen började med att jag "gick upp", jag vaknade, kollade på fired up, bra är väl att ta i men de var rolig=). efter det gick jag upp, åt frukost, och då är kl typ tolv, kvart över tolv, efter frukosten och ett kort samtal med min roomie monique, gick jag tillbaka till mitt rum tog fram mitt studiematerial och la mig i sängen för att börja läsa, det slutade med att min telefon ringde tjugo över två, alltså blev det inte så mycket läsa utan mer sova.

telefonsamtalet sa att det var dags att gå upp för vi skulle gå till ett akvarium, akvariet i sig var inte mycket att hänga i julgranen men någon cool fisk såg man ju, sen fanns det ett ställe där man, om man ville fick gå ner i en pool tillsammans med 3 rockor, och nu pratar vi rockor med en "ving bredd" på 1,5 meter, rätt coolt faktiskt=).

nu håller vi på att laga mat, idag är jag inte så delaktig, lagade faktiskt maten igår=). sen är det father ted´s som gäller, det är live musik där idag så tänkte gå dit än sväng innan jag går hem och sover lite till ;-)

Hoppas alla där hemma från en bra Lördag

Peace

RSS 2.0