bra gjort!

dagen, tidigt start, eller tidigt för att vara student 09:00, föreläsning i applied ethics, idag pratade vi om företags sociala ansvar, inom etik området förstårs. sen var det raka vägen hem hämta datorn ner till biblioteket och börja studera, jag har fått uppdragat att skriva historik delen av grupparbetet. Rätt nöjd med de valet, behöver man inte tänka och analysera så mycket utan bara hitta all information och få ner den på papper=). Sedan tre timmar föreläsning i War and Peace om vägen till fred, vad som krävs och lite sånt (så sumerar man en 33 sidor lång PP presentation), efter de raka vägen till fotbolls träningen, dominerade som vanligt;). har precis fått lite mat i magen (Pasta carbonara) nu är det en lång och skön dusch som gäller sen ställs siktet in på lägenhet 8F, där danskarna bor efter det är det utgång som gäller. Ska försöka orka vara med längre än till elva denna torsdag=).

Planerna inför morgondagen är, plocka undan, damsuga, tvätta, plugga och förmodligen en pinings match som nu börjar bli standard på fredagar=)

hoppas ni får lika mycket gjort denna torsdag som jag har fått=)

Peace

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilket härligt liv du verkar ha det där borta, blir riktigt avundsjuk, nu när jag sitter här och håller på med fakturor och överbelåningar... Sköt om dig!

2009-08-13 @ 09:23:49
Postat av: Jonatan

Det tar sig, men lite längre än sådär borde du klara. Lagade Carbonaran själv eller? Skulle inte tro det...

2009-08-13 @ 13:22:15
Postat av: Lasse

Utgång akta dig för norskan. Hur gick det med köttbullarna ??? Hur har dom det med alkoholfria alternativ ???

2009-08-13 @ 19:20:51
Postat av: Linus

Det kan du räkna med att jag gjorde.

Kötbullar blir det nästa vecka och cola fungerar bra=)

2009-08-14 @ 06:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0