Clinton Sparks Feat. Sean Kingston - Number One (#1)



Peace!

nu jävlar!

nu börjar det fan bli så kallt i den här stan att man inte kan gå ut i bara t-shirt, riktigt illa faktiskt. Tur att man är på väg hem!

Ikväll blir det en onsdags utgång som firandet av överkörningen av dagens psykologiprov!

och för den som undrar så flyger jag via Bangkok och Frankfurt!

Peace!

Flight 9201

den 22 juni sätter jag mina 24 cm långa fötter på svensk mark igen, om det var någon som undrade vill säga...

Peace!

inte för att gnälla men...

som rubriken beskrive och som säkert några av er vet är jag inget stort fan av att gnälla, men det närmsta 3 veckorna kommer vara 3 ganska hårda veckor i mitt student liv. onsdagen den 12, psykologi prov, måndagen den 17:e grupp presentation i Individuals & Identities, onsdagen den 19:e ska en labraport i psykologi vara klar, måndagen den 24:e uppsatts i Individuals % Identities ska vara inlämnad, tisdagen den 25:e rollspel i Conflict Resolution, 2:ra  juni, psykologi prov. sedan är det bara psykologi tentan kvar den 14:e juni sedan är jag på väg hem!

men efter att ni har läst detta ganska tajta schema så är det dags att sätta fart!

vi hörs!

Peace!

dags att dra en "alnighter"

Sömn denna natt får stå till sido för som jag sa en alnighter måste man ju köra ber termin och min blir inatt! önska mig lycka till!!





Peace!

inspirations brist på hög nivå!

Sitter nu på mitt rum och letar förbrilt efter någon form av inspiration för att plugga inför fredagens tenta, men jag lyckas inte hitta motivationen till att läsa om self-concept, self-awerness o.s.v. vad gör man då? går å lägger sig och tar ny tag imorgon eller är det någon som har ett tips på var man kan leta?

Peace!

one done on to go!

Skrev den första av veckans två tentor idag, kändes helt okej måste jag säga, det var ju en klok man som en gång sa att ett C- också är ett betyg så ;-).

Ikväll blir det absolut inga studier, utan det blir lite biljard med Calin Erueti, en stående utmaning från förra terminen så, önska mig lycka till, rykten i huset säger att han e riktigt grym så det kan bli svettigt idag, jag är inte jätte dålig på biljard men jag hävdar heller inte att jag är någon stjärna.

Imorgon sätter vi fart med pluggadet igen inför fredagens tenta, och det kommer inte bli något lugnare efter det, presentationer tentor rollspel med mera är kvar att avklara innan vi kan åka hem...

Peace!

Ny vecka nya utmaningar!

Om man kan säga att denna vecka började igår så började den riktigt tungt, Torsk för AIK, torsk för pool, och ett pool spelade otroligt dåligt, blir lite smått deprimerad av att titta på nu för tiden, hoppas på nya tag till nästa sässe!

Annars är det en ganska tung vecka framför oss, Conflict Resolution prov imorgon, ett prov som avgör 40 % av slutbetyget, alltså är det ganska viktigt, jag känner mig ändå ganska positivt inställd till provet, jag har hela dagen idag och stora delar av morgondagen (eftersom provet är kl 3 på eftermiddagen) att plugga. Sedan är det prov i Individuals and Identities, också 40 % av slutbetyget, men det känns bra inför de med, det känns som att jag har koll såhär 5 dagar innan provet.

nu börjar också "kylan" slå till mot Auckland, jag sätter kylan inom " " eftersom det ska gå mot höst, vinter, och det är fortfarande 14 - 15 grader ute, men jag måste säga att det är skönt att kunna gå till skolan i jeans och tjocktröja utan att komma fram genomvåt. För jag måste nog säga att jag fryser hellre än svettas.

Sedan är frågan hur mycket sömn det blir inatt, med tanke på 3 A när jag kommer hem så räcker det nog inte med att känna sig ganska positiv till provet, utan jag lär bli uppe ganska sent inatt och studera men någon gång vajre termin ska man väl lägga en "all nighter" som dom säger här nere!

Men nu är det lektions dags!

Peace!

Gästbloggare 1 och 2 har gått ihop!

Nu är det krig där fler sanningar ska fram. Eftersom gästbloggare ett och två känner sig påhoppade med diverse så har följande bestämts. Nästa lördag trots det stora avståndet 63 mil kommer gästbloggare ett och två träffas för att göra ett gemensamt uttalande där diverse sanningar ska fram. Och inget kommer lämnas osagt eller censureras. Risken finns att denna blogg kommer att stängas ner innan vem vet men som sagt den 8 maj då skrivs om det publiceras får framtiden utvisa.

// Lars "Lasse" Fornander och Jonatan Fornander

RSS 2.0