Gammal gästbloggare fortsätter sitt intåg i din blogg.

Det var absolut inte meningen att döda all debatt och din sida med mitt senaste inlägg, tyckte bara, att jag hade en poäng i mitt anförande och vill gärna fortsätta läsa bra inlägg och smarta kommentarer på din sida.

Kärlek, vi pratade ju om kärlek och idag är det bara 2 dagar kvar innan allsvenskan börjar, serien som för mig innebär en hatkärlek av stora mått.

Har varit på så många allsvenska fotbollsmatcher och så många allsvenska arenor (oftast Råsunda såklart) och ofta med samma känsla av glädje. Värst med den kärleken är just vårstarten där man kommer från en varm soffa lastad med Barcelona, Manchester U,Tottenham, Real Madrid,Milan,Inter. Ja ni förstår vart jag är på väg, för man tror ibland att det handlar om olika idrotter.

Att försöka förstå att det faktiskt tränas ungafär lika mycket och med ungefär samma redskap och att man idag har lika lång tid att lägga på sin fotboll blir nästan obegripligt. För vi ska ju veta att dygnet i Sverige har precis som i England 24 timmar och vinter har dom som vi och Gareth Bale t.ex han är ju för fan från Wales och all ni som varit där vet att klimatet för fotboll är bättre i stora delar av Sverige om du jämför med Wales.

Men ändå är min kärlek till allsvenskan och AIK trots den rätt låga kvaliten stor och går inte att rubba, och jag kommer sitta på flera arenor och matcher i år också och fortsätta förundras över att Andres Ineista och Henrik Rydström både är heltidsanställda båda är mittfältare och Båda säger att dom spelar fotboll, förlåt Rydström men herregud.

Tack för mig återkommer snart.

RSS 2.0