Till alla fotbollsintresserade

YNWA

Att se mitt kära Liverpool avgöra mot Manchester United med ett klassiskt enkelt fotbollsmål alla tidigt 70 tal eller enligt härligt Hammarby maner när dom blev Svenska mästare, och ja det var nu snart 15 år sedan sist.

Förstår att en del undrar vad jag syftar på men låt mig förklara.

Hammarby har vunnit Allsvenskan en gång (på typ 100 år) och dom gjorde det för att Johan Andersson kunde med långa bollar pricka Peter Markstedts huvud som skarvade till Andreas Hermansson som petade in bollen, enkelt men otroligt effektivt. Efter detta SM-guld bestämde sig Hammarbys ledningen för at det var viktigar med rolig fotboll än resultat, Och Superettan tycker dem förmodligen är skitrolig, eller?

Liverpool gör 2-1 på Manchester United i Lördags. Lång inspark från Pepe Reina nicksskarv Andy Caroll och en halvvolley i mål av Dirk Kuyt. Det behöver helt enkelt inte vara svårare än så.

Så enkelt, så vackert och så fantastiskt underbart, nu väntar Brighton i nästa omgång. Och kan vi inte rulla ut våra motståndare så vet vi taktike:, långboll, nickskarv, skott och mål.

Wembley 26 februari är redan klart (Liga-cup final) och kanske blir en gång till i år då vägen mot FA-cup finalen är i rullning. 

Vi vinner två tittlar i år, hur många vinner ditt lag??

//


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0