Dammvippan är framme och inspirationen flödar

Det var inte igår om vi säger så, men nu är det dags igen, nytt år nya möjligheter så klyshigt som det kan låta.
Det är en söndag precis som vilken som helst, Pool (Liverpool Football Club) kryssar mot ett brögäng, toptipset spricker på vad som skulle vara omgångens säkraste spel, Totteham. Men vad gjorde det när Lördagen flöt på med Trevligt sällskap av en Jamaican och några Italenare (Red stripe och Peroni).
Men nu till dagen, dagen som spenderas med vad man skulle kunna kalla organisationsteoriernas Bibel ensam i Reveljens skolsalar. Detta för att de kommande tre dagarna kommer spenderas tillsammans med ett 50 tal andra mer eller mindre vuxna människor i skogarna utanför Kramfors, Fantastiskt.... om det inte framgår så vill jag att ni nu känner hur ironin bara väller ut genom era skärmar.

Efter det är det tenta på fredag (Då även världens bästa flickvän fyller år) och 3 terminen av Universitetsstudier i Sverige är då avklarade. Med förutsättningen att tentan klaras men det skulle jag vilja säga är en detalj i det stora hela. Det är också efter detta som nedräkningen börjar på riktigt, typ 4 och en halv månad kvar i denna småstad där tankarna flödar, precis halva tiden kvar att studera, alltså 2012 är transportsträckan som leder till ett 2013 som med största sannolikhet kommer bli ett år att skriva in i historieböcker.
//

Kommentarer
Postat av: mamma

tycker absolut att du ska skriva i mellanåt, det är roligt! Söndagen i Solna har varit som följer, 1,5 timmar morgonpromenad rasande tempo före frukost. Bacon, ägg, tomat efteråt. Mums! Letande efter kläder till Idrottsgalan imorgon, det blev gamla trasor. Strykning av dessa. Städande av badrum och nu ner i tvättstugan, sen soffan för laddning inför en ny vecka. Puss på dig!

2012-01-15 @ 16:39:04
Postat av: Lasse

Kul att du är igång med bloggen igen undrar om jag ska hålla mig undan eller om jag ska dra några sköna stories från fastighetsvärlden.

2012-01-15 @ 17:37:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0