På resande fot igen

Söndagskvällen erbjuder en stabil resa på SJ:s regional tåg 283 med beräknad restid 1:30 med en ETA i Sthlm kl 20:37. Helgen har varit lika fantastisk som alla andra helger man får spendera med den man älskar, även om detta innefattar en lördag bestående av 3 timmar och 10 minuters promenad med ett varv på IKEA där någonstans på mitten, men som en klok man sagt en gång, vad gör man inte för den man älskar!

Veckan har jobb och plugg om vart annat att erbjuda, det börjar med jobb måndag, tisdag och onsdag för att sedan glida vidare med studier under torsdagen och förhoppningsvis får jag lite gjorde på under fredagen och helgen!

har också med hjälp av kvinnlig logik denna helg även sparat 690:- vilket måste ses som en riktigt bra affär, ny skjorta, ny v-ringad tröja och ett par nya sommarskor (dessa lär inte kunna användas än på ett tag men en bra deal är en bra deal)

Sist men inte minst måste vi prata lite fotboll, Manchester united mötte ju mitt älskade Liverpool i helgen och för att hoppa över debatten om själva matchen och gå vidare till det viktiga, Suarez totala ignorering av Evra vid det traditionsenliga handskaket innan matchen. Ja självklart är Suarez agerande både omoget och helt onödigt MEN, och detta säger jag inte bara för att jag är Liverpool supporter utan också på grund av: nummer 1, Evra är en jävla gnällspik och det Suarez har eller inte har kallar honom bli TYVÄRR (självklart tyvärr) spelare kallade varje vecka. 2 detta är ytterligare bara ett tecken på att Alex Ferguson styr hela jävla FA och PL. Hur fan kan det komma sig att det endast tar någon vecka innan FA beslutat och Suarez inte ska få spela på 8 matchen medan John Terry som är uppe i civil domstol får spela vidare som om ingenting har hänt, och inte nog med det så flyttar man fram Terrys rättegång så att denna ska hållas efter sommarens EM, är inte detta lite väl ihåligt?? självklart gynnar det FA och hela den engelska fotbollen om Terry, lagkapten i Engelska landslaget får spela EM! Jag älskar Engelsk fotboll men hela detta förfarande är bara pinsamt och passar bättre i Italien!!

// Riktigt engagerad fotbollsintresserad 22 årig på ett tomt tåg mellan Gävle och stockholm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0