Efter två dagar i skolan!

Ja vad finns det att säga, har nu gått två dagar i skolan, skönt att va igång? ja ganska faktiskt, har hitills haft dom två roliga kurserna så det vi håller än så länge förhoppningarna på helheten ganska låga.

måste också säga att våran lärare i Individuals and Identities är en tiktig klass för sig, mysig tysk brytning, kläder i alla möjliga spräckliga färger och inte så noga med det här med tider, gillar vi de? ja än så länge är det görbart!

Lärarinnan i Introduction to Conflict resolution ser ut som vilken trädkramare som helst, men hon verkar riktigt kunnig så henne tror vi starkt på, det ska också sägas att den boken (än så länge) är riktigt intressant så vi håller humöret uppe!.

Just nu sitter jag på inne gården på WSA (studenthuset som jag bor i heter så) tittar på solen och laddar startk för att ha 4 timmar psykologi idag mellan 1400 - 1800. sen åker ju mamma och pappa hem imorgon så de bilr middag på stan idag med dom! får fan hoppas att dom bjuder på fin middag idag eftersom en annan kommer få leva på skräp mat i fyra månader framöver!

Sen sist men inte minst så ska jag besöka tatuerar verkstaden imorgon!

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0