Ånger del 2

Onsdag morgon, hyfsat nyvaken, svarar kroppen? Absolut inte, herremin skapare de gjorde fan ont att sätta sig upp i sängen imorse, gjorde ont att gå ner för trapporna, det gör ont att hosta att skratta... men alla dessa saker kan endast leda till en slutsats, att jag e riktigt dåligt tränad så de e väl bara bita i det lite små sura äpplet och träna ännu hårdare eller vad säger vi?

Men men, som en klok man sa en gång, det blir ju inte bättre av att gnälla så, vad har denna onsdag att erbjuda?, förutom klar blå himmel och hyfsat varmt så är det en eftermiddag fullmatad med psykologi! lektion idag mellan 14:00 och 18:00, jätte inspirerande, sen hade jag tänkt vara så duktigt och laga mat idag! hör inte till vanligheterna ska jag säga er, alldeles för bortskämd för att laga mat själv:P

Sen dagens, eller det är i alla fall planen att dagens största projekt är dushning och rakning, för om de e något som jag ogillar starkt så är det att raka sig, och när man går i skolan behöver man ju inte ens se representabel ut så då kan de ju gå över en vecka mellan gångerna=)

Sen så är det uttagning idag till det seriösa AUT laget, det som åker runt och spelar mot alla andra skolor, och vinnaren i den bland alla Nya Zealändska skolor får åka till Australien och möta massa skolor där, men kan jag gå på utagningen, nej, för att som sagt jag har psykologi idag under samma tid som uttagningen är och då är jag så seriös så att jag prioriterar skolan! sen att jag försökte övertala dom som har hand om uttagningarna att jag är så bra att jag inte en ska behöva gå på någon utagningen gick inte riktigt hem! men som sagt, prio 1 skolan!

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0